1/12

Bij Arthur Pirenne kunt u voorstellingen en komische personages boeken. Ook geeft hij professionele trainingen en workshops.

 

Bij alles wat Arthur en zijn collega's doen staat de clowneske inslag centraal, dat wil zeggen humoristisch, onschuldig, zo min mogelijk tekst, a-politiek en universeel.

Pirenne werkt vaak samen met professionele acteurs als Hans Koops, Hans Zijp, Henk de Wit, Ruut van Hooft, Guido Verhoef en Jan Willem Plutschouw.

Straattheater

Arthur Pirenne heeft opgestreden op diverse festivals, bij feesten en culturele happenings. Boek hem, eventueel met zijn collega's.

Voorstellingen & korte acts

De voorstellingen en korte act’s zijn uitermate geschikt om gespeeld te worden in de kleinere theaters, in kerken, scholen, buurthuizen of buiten op een afgeschermde locatie.  Het spel is subtiel; het effect is groot.

Typetjes

Pirenne speelt al jaren uiteenlopende typetjes! Ze zijn altijd een groot succes. Geef aan wat u nodig heeft en Arthur zal er een bijpassend type bij aanbieden.

Clownstrainingen

Als professioneel clown kent Pirenne alle klappen van de zweep. Heeft u een groep, dan past hij daar zijn training op aan. U kunt al een clownstraining boeken van 1 dag.